Uudised ja teated

Tule saa kogemusi töös laste ja noortega!

MTÜ RuaCrew otsib oma meeskonda vabatahtlikke tugiisikuid ja grupijuhte tööks käitumisraskustes laste ja noortega.

MTÜ RuaCrew on alates 2009. aastast pakkunud Tallinnas elavatele lastele ja noortele sotsiaalsete oskuste arendamiseks rühmatöösid, tänaseks on laienetud ka lähivaldadesse. Samuti pakub MTÜ RuaCrew omavalitsustega koostöös tugiisiku teenust sotsiaalsesse riskigruppi kuuluvatele lastele.

Rühmatööd toimuvad lastele ja noortele nende sotsiaalsete oskuste arendamiseks, mil keskendutakse sõltuvalt sihtgrupi vajadustest erinevatele teemadele, milleks on nii sallivus, üksteisega arvestamine, suhtlemisoskused, erinevad käitumisviisid, sõltuvusainete tarvitamise ennetamine jmt teemad. Antud teemasid käsitletakse mitteformaalse õppe kaudu, st et teemade käsitlusel kasutatakse aktiivõppemeetodeid ning kõike proovitakse praktikas läbi teha, et kinnistada uusi teadmisi ja oskusi. Ühes grupis on 6-10 last, kes on suunatud peamiselt kas lastekaitse, alaealiste komisjoni, kooli/muu asutuse tugispetsialisti või lapsevanema poolt.

Vajadus grupiviisilisele ja individuaalsele toetusele on aastatega kasvanud ning üha enam vajavad rühmatööd ja tugiisikuteenust ka nooremad vanuserühmad.

Vajaduse suurenemisest tulenevalt MTÜ RuaCrew teenuste järele soovime kaasata uusi grupijuhte ja tugiisikuid.

Projekti raames korraldatakse väljaõpe grupijuhtidele ja tugiisikutele andes neile vajalikud teadmised, oskused ja ettevalmistus parimal moel tegutsemiseks MTÜ RuaCrew sihtgrupiks olevate laste ja noorte kasuks.

Koolitused viiakse läbi oktoobrist detsembrini. Lisaks toimuvad praktilise töö toetamiseks grupinõustamised (supervisioonid ja kovisioonid).

Edaspidiselt on võimalik liituda põhimeeskonnaga.

 

Kandideerimine kuni 9.10.2014 alloleval e-maili.

 

 

Lisainfo ja kandideerimine:
Annegrete Johanson

56 249 259

annegrete@ruacrew.ee

www.ruacrew.ee